menuMenu

Voor wie is bewindvoering bedoeld?

Bewindvoering is bedoeld voor mensen die door omstandigheden geen inzicht meer hebben in hun financiële administratie en daardoor in betalingsproblemen komen. Vooropgesteld: niemand komt vrijwillig in omstandigheden waarin de financiële problemen boven het hoofd groeien en waarin de administratie niet meer overzien wordt. Uw functioneren in het dagelijks leven zal onder de financiële problemen lijden. Het erkennen van uw problemen kan een eerste stap zijn naar een oplossing. Inzicht, herstel van overzicht en het stabiliseren van de situatie zorgen voor rust. Dit kunnen we realiseren door bewindvoering. Het is vanzelfsprekend dat dit maatwerk is. Wij stemmen de bewindvoering af op uw persoonlijke omstandigheden.

Wij leveren onze dienstverlening ook aan mensen die door een (lichte) beperking begeleid zelfstandig wonen of aan mensen die woonachtig zijn in een AWBZ-voorziening. Deze cliënten vinden in ons een goede begeleider die hun helpt en adviseert om hun geld op de juiste manier te besteden en te beheren.

Verzorgingsgebied / Werkgebied:
Vestigingsplaats Soest. Dit dorp ligt centraal in het land op enkele kilometers van Amersfoort. Vanuit het midden van het land hebben wij een ruim verzorgingsgebied van circa 45 km rond Soest.

map